×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Varázslatos Magyarország - varázslatos természetfotók

 

Réce tesók, napfürdőző cinege, kócos sün és hattyúcsalád a díjnyertes fotók között. Kihirdették a legsikeresebb természetfotósok névsorát.

A Varázslatos Magyarország 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy a fotózáson keresztül arra biztassa az embereket, menjenek ki a természetbe, és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit, kapják lencsevégre az ott élő növény- és állatfajokat. Nem csak a fotózás népszerűsítését szeretnék elérni, hanem azt is, hogy a képek által ablakot nyissanak az ország természeti csodáira azok számára is, akik kevéssé ismerik ezt a világot.

A Varázslatos Magyarország csapata a héten egy online díjátadó keretében a Dunakanyarban található Prédikálószékről közvetített eseménnyel jelentette be, hogy kik lettek a 2020-as évad legsikeresebb fotósai és különdíjasai. Az esemény zárásaként a Follow The Flow zenekar bemutatta a Varázslatos Magyarország számára írj legújabb dalukat, a Régi mesét.

A szervezők az elmúlt napokban folyamatosan tették közzé a legjobb fotókból készült összeállításokat, ezekből válogattunk most mi is.

A harmadik helyezést Kovács Norbert nyerte el:

A verseny második helyezettje, Hargitai László:

Potyó Imre képei, aki megnyerte a versenyt:

 

Az alábbi videóban megnézheti a díjátadóról készült összeállítást is:

Címlapfotó: Varázslatos Magyarország/Kovács Norbert