Nyomtatott formában is megjelent a Varázslatos Magyarország

 

Az ország természetfotósainak tömegeit megmozgató Varázslatos Magyarország tíz évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy a fotózáson keresztül arra biztassa az embereket, menjenek ki a természetbe, és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit, kapják lencsevégre az ott élő növény- és állatfajokat.

A fotópályázatra egész évben, változatos témákban lehet nevezni, a legszebb alkotásokat pedig a VM évente egy fotóalbumban és prémium fotónyomatok formájában egy kiállításon tárja a közönség elé.

Azért, hogy a természetvédelem hírei és a pályázat képei minél szélesebb körökhöz eljuthassanak, a vm-magazin.hu hírportál mellett a VM létrehozta nyomtatott magazinját is 2020 januárjában.

A magazin egyedülálló módon többrétű megközelítéssel járja körbe a természet ihlette témákat: természetvédelem, természettudomány, természetfotózás és kapcsolódó kulturális, pszichológiai és ökológiai témakörökkel. A negyedévente megjelenő magazin különlegessége, hogy szinte teljesen saját pályázóinak és szerzőinek képeivel illusztrálja a cikkeket, valamint auditáltan karbonsemleges nyomdai gyártással készül – olvasható a lap közleményében.

A címlapfotó illusztráció.