×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Huszárvágás - Máthé Áron blogja
Kik voltak az elsők Budavár falain?
"A herczeg utolsó ostromot akart, három felől való támadást rendelt el, amit a városból emberül fogadtak, és egynéhány ízben visszavágták a németet. Ez látva Petneházy híres vitéz ember, a magyar hajdúsággal megindult, és a török nem állhatott neki ellen. Legelsőnek a magyarokkal a kőfalakra felment és behatolt a városba. Ezt a vitézi bátorságot látva a német tábornokok azt mondták: ez a Petneházy nem is ember, hanem oroszlán!" (Cserei Mihály krónikája)
Máthé Áron
Alaptörvény blog
A melegjogok eltérő képet mutatnak az Európai Unió tagállamaiban
A magyar jogrendszer többszintű, komplex védelmet biztosít a szexuális kisebbségek jogainak védelme érdekében.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Architextúra - Szende András blogja
A magyar parasztbarokk
A barokk az első globális stílus. Először fordult elő a történelemben, hogy ugyanabban a szellemben építkeztek Peruban, Délkelet-Ázsiában vagy Bajorországban, mint a szigetközi falvakban.
blog
Bende Balázs
Elfeledett Soros-terv
Elfeledett Soros-terv
blog
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Ki állítja meg Gyurcsányt?
A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtés azért időszerű, mivel az ellenzéki pártok már tehetetlenek a Gyurcsány-párttal szemben, így már csak mi, szavazók tudjuk a 2010 előtti elpocsékolt nyolc év visszatérését megakadályozni.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Iskolakezdés felelős szülőként - testi-lelki ráhangolódás az iskolára
Iskolakezdés felelős szülőként - testi-lelki ráhangolódás az iskolára
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Nyárvégi visszaemlékezés - #22 Kék Bolygó - Áder János podcastja
Környezetről, vízről klímáról. Áder János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről.
Atlasz - Fáy Gergely blogja
Magyarország a V4-ek következő soros elnöke: merre tovább Visegrád?
A mai napon Katowiczeben Orbán Viktor magyar miniszterelnök átvette Mateusz Morawiecki Lengyelország minisztertanácsának elnökétől a Visegrádi Együttműködés soros elnökségét. A magyar elnökség egy olyan időszakban veszi kezdetét amikor a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk utáni helyreállítás talán legizgalmasabb időszaka következik, pont ezért a magyar miniszterelnök is ezt jelölte meg kiemelt célként: a visegrádi országok gazdaságának újraindítását. Habár a négy ország gazdasági mutatói így is jobbak az unió nyugati országainak számainál, mégis nem csak ez a kérdés, hanem számtalan más kihívás is jelen lesz a négyesfogat következő fél évének életében: a lengyel kormány jelenleg is rendkívül instabil helyzetben van parlamenti többségét tekintve, míg Magyarországon egy év sincs hátra a következő választásig.
Fáy Gergely