×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Huszárvágás - Máthé Áron blogja
Hősök, akik köztünk jártak - avagy "mi a magyar"?
Ferenc pápa a hősies életű magyarokra emlékező kötetet kapott ajándékba a magyar államfőtől. Rendhagyó blogbejegyzésünkben könyajánlót olvashatnak!
Máthé Áron
Architextúra - Szende András blogja
Egy amerikai város élete és halála
Detroit városát a gépipar, majd az autógyártás tette naggyá, majd ennek válsága után következett be az elképesztő visszaesés. Az ötvenes években még majdnem kétmilliós városban ma hatszázezren élnek.
blog
Alaptörvény blog
Adópolitikai és szociális tervek a politikai baloldalon
A magyar családokkal fizettetné meg az ellenzék populista politikája árát?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Schwexit, nem Huxit
Az Egyesült Királyság januári kilépése után most nyáron Svájc is nemet mondott az EU-nak. Tell Vilmos szabadságszerető utódai sem kérnek az ideológiavezérelt brüsszeli ötletekből és az EU Bíróságának önkényes jogértelmezéséből.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Az olvasás kapu a világra – nem mindegy megtanulnak-e jól olvasni gyermekeink
Az olvasás kapu a világra – nem mindegy megtanulnak-e jól olvasni gyermekeink
Kassai Etelka
Élő Bolygó Blog
3 millió rés a pajzson- #23 Kék Bolygó - Áder János podcastja
Környezetről, vízről klímáról. Áder János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről.
Bende Balázs
Elfeledett Soros-terv
Elfeledett Soros-terv
blog
Atlasz - Fáy Gergely blogja
Magyarország a V4-ek következő soros elnöke: merre tovább Visegrád?
A mai napon Katowiczeben Orbán Viktor magyar miniszterelnök átvette Mateusz Morawiecki Lengyelország minisztertanácsának elnökétől a Visegrádi Együttműködés soros elnökségét. A magyar elnökség egy olyan időszakban veszi kezdetét amikor a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk utáni helyreállítás talán legizgalmasabb időszaka következik, pont ezért a magyar miniszterelnök is ezt jelölte meg kiemelt célként: a visegrádi országok gazdaságának újraindítását. Habár a négy ország gazdasági mutatói így is jobbak az unió nyugati országainak számainál, mégis nem csak ez a kérdés, hanem számtalan más kihívás is jelen lesz a négyesfogat következő fél évének életében: a lengyel kormány jelenleg is rendkívül instabil helyzetben van parlamenti többségét tekintve, míg Magyarországon egy év sincs hátra a következő választásig.
Fáy Gergely