Piacra dobták az első, 5G képes okostelefon-sorozatot

 

A prémium Galaxy S20 család alapjaiban változtatja meg, hogyan fedezzük fel és örökítjük meg a körülöttünk lévő világot. E készülékek új generációs kamerafelépítése a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket és az eddigi legnagyobb képszenzorát hozza el.

 

A kamera mellett a Galaxy S20 készülékek a legtöbb okostelefonhoz kötődő funkciót és élményt is még jobbá és egyszerűbbé teszik. A termékportfólió személyre szabható zenelejátszási lehetőségeket kínál a nap bármely pillanatában, lehetővé teszi, hogy a videókat olyan minőségben tekintsék meg, ahogyan azt a készítői is megálmodták és segítségével bárhol játszhatók konzolos stílusú játékok.

„Az új évtizedben az 5G technológia teljes mértékben megváltoztatja majd a kommunikáció módját és azt, hogyan tapasztaljuk meg a körülöttünk lévő világot” – mondta  TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke.  Hozzátette: a  Galaxy S20 család mindhárom tagja 5G képes , így a Samsung egy teljes terméksorozattal alakíthatja át az emberek életét.

A fotózás új korszaka

Az okostelefonok az élet megkerülhetetlen részei, a felhasználók ezekkel mesélik el a nem mindennapi történeteiket, így amikor új készülék vásárlására kerül sor, az egyik legfontosabb tényező a kamera minősége. A felhasználók felgyorsult életstílusához tervezett Galaxy S20 teljesen új mesterséges intelligencia alapú kamerarendszere a Samsung eddigi legnagyobb képszenzorával minden környezetben képes a lehető legjobb felvételt elkészíteni.

Professzionális felvételek készíthetők: még a legrázósabb videók is úgy jelennek meg, mintha kamerastabilizátorral készítették volna őket, a Szuperstabil felvétel módnak, a gördülést gátló stabilizátornak és az AI mozgáselemzésnek köszönhetően. A felvételek elkészítése után a videóból kiemelkedő minőségű állóképek vághatók ki vagy egyszerűen tükrözhetők Samsung QLED 8K TV-re , amely egyedülálló audiovizuális élményt biztosít.

Számtalan lehetőség új élményekre 

A Galaxy S20 a hardver alapú támadások ellen az új, kiemelten biztonságos Guardian Chip processzorral védekezik. A Galaxy S20 nagy teljesítményű, intelligens akkumulátorát 25 wattos gyorstöltéssel látták el, az Ultra pedig a 45 wattos Szupergyors töltést is támogatja.

A Galaxy S20 a Samsung eddigi legegyszerűbb, könnyen használható és letisztult felhasználói felületével, a One UI 2-vel érkezik. A csúcskészülékkel a felhasználók a SmartThings segítségével vezérelhetik okos otthonukat, a Samsung Health-en keresztül követhetik a személyes egészségük alakulását, és a Galaxy Ökoszisztéma további sokoldalú szolgáltatásait is használhatják.