Magyarországra is megérkezik a kihajtható Samsung Galaxy Fold

 

Az egyedi technológiára épülő kihajtható készülék december 15-től Magyarországon is elérhető lesz a felhasználók számára két színben.

Az új modell (Fotó: Samsung Electronics)

A Galaxy Fold új generációs felhasználói élményt nyújt. Összecsukott állapotban azonnal elérhetők a legfontosabb alkalmazások és funkciók a külső kijelzőn, kihajtva pedig korlátlan multitasking lehetőségeket biztosít a lenyűgöző, 7,3 hüvelykes Infinity Flex Display, határtalan hajlított kijelzőn, legyen szó akár videós és AR tartalmak fogyasztásáról, játékról vagy munkáról – olvasható a Samsung Electronics Magyar Zrt. közleményében.

„A Galaxy Fold új kategóriát teremt és megváltoztatja az okostelefonokról kialakult képet. Nagy öröm számunkra, hogy végre Magyarországon is bemutathatjuk ezt a lenyűgöző technológiát a felhasználóknak” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke, a mobil üzletág vezetője.

A Galaxy Fold kihajtható kialakításának köszönhetően a felhasználók az okostelefonok és a tabletek legjobb funkcióit használhatják egy készülékben. A Foldot nagyméretű kijelzője, egyedi felhasználói felülete, sokoldalú kamerája és kiemelkedő teljesítménye alkalmassá teszi arra, hogy a felhasználók a legkülönfélébb feladatokat végezhessék rajta.

A Samsung Galaxy Fold a magyarországi üzletekben 2019. december 15-től érhető el.