×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Architextúra - Szende András blogja
Egy amerikai város élete és halála
Detroit városát a gépipar, majd az autógyártás tette naggyá, majd ennek válsága után következett be az elképesztő visszaesés. Az ötvenes években még majdnem kétmilliós városban ma hatszázezren élnek.
blog
Huszárvágás - Máthé Áron blogja
A nyugat-magyarországi felkelés
Burgenland? Őrvidék? Volt egyszer egy nyugat-magyarországi felkelés. A Huszárvágás blog megállapodott a "Napról napra Trianon" szerzőivel, hogy havonta egy kiemelt, általában nem-közismert bejegyzést közlünk a kronológiából. Ezúttal a Rongyos Gárda harcairól emlékezünk meg.
Máthé Áron
Alaptörvény blog
Adópolitikai és szociális tervek a politikai baloldalon
A magyar családokkal fizettetné meg az ellenzék populista politikája árát?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Schwexit, nem Huxit
Az Egyesült Királyság januári kilépése után most nyáron Svájc is nemet mondott az EU-nak. Tell Vilmos szabadságszerető utódai sem kérnek az ideológiavezérelt brüsszeli ötletekből és az EU Bíróságának önkényes jogértelmezéséből.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Az olvasás kapu a világra – nem mindegy megtanulnak-e jól olvasni gyermekeink
Az olvasás kapu a világra – nem mindegy megtanulnak-e jól olvasni gyermekeink
Kassai Etelka
Élő Bolygó Blog
3 millió rés a pajzson- #23 Kék Bolygó - Áder János podcastja
Környezetről, vízről klímáról. Áder János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről.
Bende Balázs
Elfeledett Soros-terv
Elfeledett Soros-terv
blog
Atlasz - Fáy Gergely blogja
Magyarország a V4-ek következő soros elnöke: merre tovább Visegrád?
A mai napon Katowiczeben Orbán Viktor magyar miniszterelnök átvette Mateusz Morawiecki Lengyelország minisztertanácsának elnökétől a Visegrádi Együttműködés soros elnökségét. A magyar elnökség egy olyan időszakban veszi kezdetét amikor a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk utáni helyreállítás talán legizgalmasabb időszaka következik, pont ezért a magyar miniszterelnök is ezt jelölte meg kiemelt célként: a visegrádi országok gazdaságának újraindítását. Habár a négy ország gazdasági mutatói így is jobbak az unió nyugati országainak számainál, mégis nem csak ez a kérdés, hanem számtalan más kihívás is jelen lesz a négyesfogat következő fél évének életében: a lengyel kormány jelenleg is rendkívül instabil helyzetben van parlamenti többségét tekintve, míg Magyarországon egy év sincs hátra a következő választásig.
Fáy Gergely

TUDOMÁNY+HIGH-TECH

Ridikül