×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel készülnek a Kutatók éjszakájára

 

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján – közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Mint azt a PTE közleményében írták, a pénteken délután három és éjjel tizenegy óra között zajló programokra minden korosztályt várnak virtuális látogatóként. Az érdeklődők a tudomány újdonságaival, érdekességeivel ismerkedhetnek meg, s az online tér nyújtotta lehetőségek előnyeinek kihasználásával élménycentrikus, látványos és izgalmas kalandokban vehetnek részt.

Idén a pécsi egyetem nyolc kara, a PTE Klinikai Központ és a PTE Szentágothai János Kutatóközpont szervez programokat a Kutatók éjszakáján, összesen csaknem száz esemény valósul így meg.

A kommünikében felhívták a figyelmet arra, hogy a regisztrációs programokra november 26-án délig lehet jelentkezni a kutatokejszakaja.pte.hu oldalon, de ugyanitt megtalálható valamennyi program részletes leírása is – emelték ki.

A címlapfotó illusztráció.