×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Így fejleszthetik távmunkában az Apple mérnökei az új termékeket

 

Az Apple mérnökei saját otthonukban tesztelhetik a még fejlesztés alatt álló termékeket miután a cég cupertinói központját a koronavírus miatt lezárták.

Piaci kapitalizáció szerint a világ második legértékesebb vállalata (1132 milliárd dollárral alig valamivel a Microsfot mögött) egy sor új termékkel készül előrukkolni még az idén. Hogy tartható legyen az idei terv, még az idén előállnak legújabb iPhone és az Apple Watch termékekkel.

A Business Insider a Bloomberg beszámolója alapján arról írt, hogy a portfólió többi része is ráncfelvarrást kap. Készül az MacBook Pro, az iMac, az olcsó iPad, valamint a HomePod hangszóró és az Apple TV set-top box legújabb verziója.

Az Apple nem arról híres, hogy nyíltan kommunikáljon legújabb fejlesztéseiről, ezért meglepő, hogy most nyilvánosságra kerültek ezek a részletek.

A kialakult járványügyi helyzet miatt az Apple termékfejlesztő mérnökei kénytelenek otthon dolgozni a legújabb fejlesztéseken.

Persze csak a szükséges biztonsági szűrések után és a legfelsőbb vezetés jóváhagyásával.
Az óvatosság nem árt. A cikkben felidézik a nagy port kavart 2010-es esetet, amikor a cég egyik születésnapját ünneplő fejlesztője egy bárban hagyta az iPhone 4 prototípusát.

A készülék, amelyet addig már letiltottak, az egyik neves amerikai technológiai bloghoz került. A Gizmodo a termék hivatalos bemutatója előtt nyilvánosságra hozott pár újtást
A kellemetlen eset után az Apple még inkább titkolózó lett fejlesztéseiről.

A Bloombergen megjelent írást az Apple nem kommentálta.

A címlapfotó illusztráció.