Aktuális

Elhagyta a kórházat és hazatért Varga Barnabás

Elhagyta a kórházat és hazatért Varga Barnabás

Elhagyta a stuttgarti kórházat és hazautazott Varga Barnabás, a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csatára – számolt be róla szerdán a magyar szövetség közösségi oldala.

„Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most néhány hét pihenő következik, utána a gyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus” – árulta el a csatár, aki reméli, hogy a válogatott folytathatja szereplését a nyolcaddöntőben.

A Ferencváros támadója – aki a Svájc elleni első csoportmérkőzésen (1-3) gólt szerzett – hétfőn sikeres műtéten esett át, másnap pedig Marco Rossi szövetségi kapitányék is meglátogatták. Az FTC honlapja szerint játékosuk a körülményekhez képest jól van.

Varga a vasárnap esti magyar–skót (1-0) csoportmérkőzés 71. percében egy beívelést követően ütközött a skót kapussal, Angus Gunn-nal, és még a levegőben elveszítette az eszméletét. Hosszas ápolást követően stabil állapotban szállították kórházba, többszörös arccsonttöréssel és agyrázkódással is.

Kiemelt kép forrása: Facebook/MLSZ

Ajánljuk még