Aktuális

Stuttgartból jelentjük: várhatóan ma műtik meg Varga Barnabást, kiderült, mennyi időt kell kihagynia

Stuttgartból jelentjük: várhatóan ma műtik meg Varga Barnabást, kiderült, mennyi időt kell kihagynia

A futballvilág jeles képviselői is támogatásukról biztosították Varga Barnabást, aki ijesztő sérülést szenvedett, miután összeütközött a skót kapussal a tegnap esti Magyarország–Skócia Eb-csoportmeccsen. A Magyar Labdarúgó-szövetség azt írta: a támadónak több helyen is eltörött az arccsontja és agyrázkódást szenvedett. A hírek szerint a labdarúgó az éjszakát kórházban töltötte Stuttgartban, és minden bizonnyal műteni kell.

A játékosok úgy tudják, hogy

ma műtik meg Varga Barnabást Stuttgartban, és legalább két vagy három napot kell a kórházban töltenie.

Hivatalos információkat a Magyar Labdarúgó-szövetség tud majd adni, de várhatóan a torna további részében Varga Barnabás már nem fog tudni pályára lépni, a gyógyulása pedig akár több hónapot is génybe vehet” – fogalmazott az M1 helyszíni tudósítója.

A Ferencváros támadója a skótok elleni mérkőzés 68. percében szenvedett súlyos sérülést, amikor Szoboszlai Dominik beadása után a skót kapus, Angus Gunn jobbkezével elöklözte a labdát, de bal könyökével eltalálta az arcát. Varga ezt követően földre zuhant, és szinte mozdulatlanul, nagy fájdalmak közepette feküdt a gyepen. Hosszas ápolás után végül nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról.

A játékos sérülésével a német sajtó is kiemelten foglalkozik.

Kiemelt kép forrása: MTI

Ajánljuk még