Aktuális

Lovasbalesetet szenvedett a brit hercegnő, agyrázkódással került kórházba

Örömmámor és katarzis határon innen és túl: videón, ahogy a szurkolók a magyarok győztes gólját ünneplik a skótok ellen az Eb-n

| Szerző: hirado.hu
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este Stuttgartban Csoboth Kevin századik percben lőtt góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát a németországi Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. A drámai végjáték országszerte és külföldön is katartikus pillanatokat okozott a szurkolói zónákban.

Csoboth Kevin győzelmet érő gólja valóságos Eb-mámort okozott a kecskeméti Szent István téren.

Nem volt ez másképp Gyöngyösön sem, ahol a drukkerek óriási üdvrivalgásban törtek ki egy étterem teraszán a mindent eldöntő akció végén.

A sorsdöntő találat után Sopron Fő terén is megadták a módját az ünneplésnek a szurkolók, akiknek egy kisebb csoportja örömtáncot is lejtett.

Egy emberként szorítottak a magyar csapat sikeréért az országhatáron kívül is. Csoboth gólját több ezren ünnepelték a romániai Szatmárnémeti belvárosában.

A stuttgarti szurkolózóna pedig valósággal felrobbant, miután a magyarok megszerezték a mindent eldöntő találatot.

@janzso.gerii #csoboth #magyarország #foryou #fy #euro2024 #hungary #scotland #stuttgart #celebration #goal #eb ♬ eredeti hang – Gerikee16

Kiemelt kép: Magyar szurkolók a Várkert Bazár Öntőház udvarán kialakított szurkolói teraszán 2024. június 23-án (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Ajánljuk még