Rendkívüli

Földet érésük előtt elfogták az Izraelre kilőtt ballisztikus rakétákat

Szoboszlai elmondta, ki a legjobb barátja Liverpoolban

Egy liverpooli újságnak nyilatkozott Szoboszlai Dominik, aki arról mesélt, kivel találta meg legjobban a közös hangot az új csapatában.

A magyar középpályás viszonylag hamar beilleszkedett, ez látszik a csapatban betöltött szerepéről is. A 23 éves játékos a szintén alapembernek számító

Trent Alexander-Arnoldot emelte ki, mint hozzá legközelebb álló személy.

Szerencsére mindenkivel jól kijövök, de Trenttel a legjobb a kapcsolatom. Nagyjából egyidősek vagyunk, ugyanúgy gondolkodunk az életről, ugyanazok a hobbijaink, és a pályán is jól megértjük egymást” – mondta a magyar válogatott csapatkapitánya.

Kapcsolódó tartalom

Néhány hónappal ezelőtt Alexander-Arnold is adott egy interjút, melyben többek közt Szoboszlairól kérdezték. A 25 éves jobbhátvéd azt mondta, ő egy olyan játékos, akivel könnyű együtt futballozni.

„Dominik egy olyan srác, akin lehet látni, hogy érti a futballt ”

– mondta a Bajnokok Ligája győztes védő, majd hozzátette:

„Az első perctől kezdve érezhető, hogy minden aspektusa a játéknak természetes számára, így határozottan nagy segítség, hogy a mi csapatunkat erősíti” – vélekedett.

A Liverpool ebben a szezonban már Ligakupa-győztesnek mondhatja magát, míg az angol bajnoki címért hatalmas versenyfutásban van az Arsenallal és a Manchester Cityvel szemben. Az Európa-ligában azonban 3-0-s vereséget szenvedtek hazai pályán az Atalanta ellen, jövőhéten Bergamóban próbálja meg Klopp csapata megfordítani a párharcot.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képen: Szoboszlai Dominik (Fotó: EPA)

 

 

Ajánljuk még