Megrázó

Holttestet emeltek ki egy tőzegtóból Dunakeszin

Szoboszlai is szerepel a darts-csodagyerek álomcsapatában

A BBC felkérte a 17 éves Luke Littlert, a darts világbajnokság második helyezettjét, a Darts Premier League éllovasát, hogy állítsa össze kombinált álomcsapatát a Manchester United és a Liverpool játékosaiból a két csapat vasárnapi bajnoki mérkőzése előtt. A fiatal dartsos az idősnek szintén nem mondható Szoboszlai Dominikot is beválogatta az álomcsapatába.

A dartsvilág legújabb csillaga hat manchesteri és öt Liverpool-játékost – köztük Szoboszlai Dominikot – jelölt az álomcsapatába.

A magyar válogatott csapatkapitányát Littler a skót Scott McTominay-jel szemben választotta be a képzelt csapatába.

Littler egyébként hatalmas Manchester United szurkoló hírében áll, korábban volt alkalma találkozni a csapat néhány játékosával is, akikkel természetesen dartsozott.

Kapcsolódó tartalom

Littler csütörtökön Manchesterben győzött a Darts Premier League legutóbbi fordulójában, vasárnap pedig kedvenc futballcsapatán a sor, hogy örömöt okozzon neki és szurkolóinak.

Erik ten Hag tanítványainak viszont nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen a revánstól fűtött és a bajnoki címért küzdő Liverpool látogat az Old Traffordba.

A mérkőzés beharangozóját itt tekintheti meg.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Luke Littler a honfitársa, Luke Humphries ellen a londoni dartsvilágbajnokság döntőjében játszott mérkőzésen 2024. január 3-án. (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

Ajánljuk még