Fontos

Kozák Luca nyolcadik helyen végzett 60 méter gátfutásban a fedett pályás vb-n

Focilázban Magyarország, tízezrek a Puskásban: ma újabb esély kínálkozik, ha élőben akarja látni Szoboszlaiékat

Ma 10 órától azon szurkolók is vehetnek bérletet a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire, akik nem rendelkeznek Szurkolói Klub tagsággal. A fennmaradó bérleteket az MLSZ hivatalos oldalán lehet beszerezni.

Hétfő 10 órától azok számára is elérhetővé váltak a maradék bérletek a magyar válogatott hazai mérkőzésére, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak. Korábban csak azok számára volt elérhető a felület, akik regisztráltak az MLSZ új kezdeményezésébe, a Szurkolói Klubba. A bérlet tartalmazza a válogatott márciusi (Törökország és Koszovó elleni) felkészülési meccseit, illetve az őszi Nemzetek Ligája (Bosznia-Hercegovina, Hollandia, Németország) mérkőzéseket. A szövetség kiemeli,

alap regisztráció szükséges azoknak is, akik nem Szurkolói Klubtagok.

Mint ismert hatalmas érdeklődés övezi Szoboszlaiék meccseit: előzetesen több, mint ötvenezren regisztráltak a Szurkolói Klubba és az MLSZ tájékoztatása szerint pénteken hármincezer bérlet talált gazdára. A nagy érdeklődés miatt először le is fagyott a szövetség oldala, a bérletértékesítést így későbbre kellett halasztani.

Csak emlékeztetőül: a Puskás Aréna befogadóképessége 60 ezer fő, így 30 ezer bérlet még gazdára vár. A bérleteket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.
A márciusi felkészülési mérkőzésekre szóló jegyek értékesítése március 13-án indul – amennyiben maradnak még szabad helyek a stadionban.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Szurkolók a Magyarország – Csehország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. szeptember 10-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ajánljuk még