Baleset

Kamion égett az M0-son, több kilométeres a torlódás

Szoboszlai nélkül csodára lenne szüksége a Liverpoolnak

Jürgen Klopp szerint a sérüléshullám által tizedelt Liverpoolnak kisebb csodára lesz szüksége szerdán a Southampton ellen az FA Kupa nyolcaddöntőjében, amelyen több kulcsjátékosa, így Szoboszlai Dominik és Ryan Gravenberch játéka is kérdéses.

Bár a Liverpool a Chelsea legyőzésével vasárnap elhódította idei első trófeáját, a Ligakupát, de egy újabb játékos kiesett a keretből, ugyanis Ryan Gravenberch ínszalagsérülést szenvedett a Wembley Stadionban.

„A vasárnapi volt a futballvilág egyik legjobb története.

A srácok eddig az utánpótlásban játszottak, csak nemrég csatlakoztak a felnőtt csapathoz, nulla tapasztalattal, de annál több tehetséggel”

– hangsúlyozta Klopp, majd Gravenberch sérülésével kapcsolatban megjegyezte, lehetett volna rosszabb is, de ez így is éppen elég ahhoz, hogy kihagyja a szerdai találkozót.

Kapcsolódó tartalom

Ezzel a néhány játékossal csodára lesz szükségünk, ezért nem szeretném a többieket túl sokáig hiányolni” – mondta az 56 éves vezetőedző, aki az angol másodosztályt „őrülten intenzívnek és bonyolultnak” tartja.

Klopp azt is elárulta, hogy Mohamed Szalah és David Nunez szereplése, valamint Szoboszlai játéka combsérülés miatt sem biztos a Southampton ellen,

de sokkal mélyebb a Liverpool kerete, mint azt korábban gondolta. Megjegyezte, az FA Kupában továbbra is szüksége lesz a fiatalokra az angol másodosztály negyedik helyén álló csapattal szemben.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Jurgen Klopp (Fotó: EPA/Adam Vaughan)

Ajánljuk még