Megrázó

Videón a hátborzongató pillanat: meccs közben ért villámcsapás egy focistát

Másodosztályba visszacsúszott nevelőegyesületéhez igazolhat a sérült Neymar

| Szerző: Fazekas Márton
Visszatérhet nevelőegyesületéhez Neymar, aki súlyos térdsérülése miatt számkivetetté vált a szaúdi Al-Hilal csapatában. A Transfermarkt információi szerint a brazil sztárt korábbi csapata, a Santos szívesen látná soraiban, aki az utóbbi időben nem a pályán nyújtott teljesítményével került az újságok címlapjára.

A Transfermarkt Instagram-oldala szerint van esély rá, hogy Neymar visszatér korábbi sikerei helyszínére, a brazil Santosba. Nevelőegyesületének nagy szüksége lenne egy egészséges és csúcsformában játszó Neymarra, hiszen

a Santos 111 éves történetében először fordult elő, hogy kiestek az első osztályból, így a sztárfocista a másodosztályba térne vissza.

Kapcsolódó tartalom

A brazil sztár hatalmas tehetségével meghódította Európát, de folyamatos sérülései és magánéleti botrányai miatt sosem tudta igaán megmutatni mi is van benne igazán. A lejtmenete már Európán kívül zajlik, hiszen tavaly nyáron hét év után elhagyta a francia PSG csapatát, és a Szaúd-Arábiában jelenleg listavezető Al-Hilalba igazolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Transfermarkt (@transfermarkt_official) által megosztott bejegyzés

Azonban nem úgy alakul az arab kitérő, mint tervezte: októberben súlyos térdsérülést szenvedett, kérdéses, hogy ebben a szezonban még pályára tud-e lépni. Eddig az Al-Hilalban öt meccset játszott, egy gól és három gólpassz a mérlege. Úgy tűnik, ennyi idő jutott neki jelenlegi csapatánál, mert az Al-Hilal Neymar nélkül is szárnyal, magabiztosan vezetik a sztárokkal tűzdelt szaúdi bajnokságot. Neymar gigantikus fizetéséről pedig szívesen lemondana a klub, így reális esély van arra, hogy a brazil sztár már nyáron távozik a közel-keleti országból.

Ráadásul nemcsak pályafutása közeljövője miatt fájhat a feje Neymarnak, korábban beszámoltunk róla, hogy

egy magyar származású modell gyerektartást követel tőle, ugyanis a Gabriella nevű hölgy azt állítja, van egy közös gyermekük, aki már 10 éves.

Kapcsolódó tartalom

Hogy mi lesz Neymar sorsa, az a következő hónapokban kiderül, azonban az biztos, hogy állt már magasabban a brazil csillaga.

Kiemelt kép: Neymar hazájában folytathatja pályafutását. (Fotó: EPA/Sebastiao Moreira)

Ajánljuk még