Fontos

Novák Katalin: A bejelentett alaptörvény-módosítás a gyermekek még erősebb védelmét szolgálja

Marco Rossi a sorsolás után elárulta, csapata mire számíthat a Nemzetek Ligájában

| Szerző: Fazekas Márton
A magyar labdarúgó válogatott 2024 őszén a Nemzetek Ligája A divíziójában érdekelt, amelyben a Hollandia, Németország és Bosznia-Hercegovina lesz az ellenfele. Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya optimistán néz az új kihívások elé.

Hollandia és Németország a papírforma szerint jobb csapat nálunk, míg a bosnyákok ellen kiegyenlített erőviszonyokra számíthatunk.

A papírforma azonban nem mindig igazolódik be a pályán, minden mérkőzésen születhet meglepetés – számunkra kellemes és kellemetlen is. Érdekes lesz újra összemérni az erőnket a németekkel, és a hollandok elleni összecsapásaink is izgalmasak lesznek” – mondta az olasz szakember a Nemzetek Ligája csütörtök esti csoportsorsolása után az mlsz.hu-nak, majd az Instagram-oldalán a magyar szurkolóknak is üzent:

Ennyi! Készen állunk az új csoportra! Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy áttörő sikerünk lehessen! Hajrá magyarok! ”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marco Rossi (@mrrossiofficial) által megosztott bejegyzés

A magyar válogatottnak bár nincs egyszerű dolga, minden esély megvan rá, hogy ismét maradandót alkosson. Hollandia, Németország és Bosznia-Hercegovina ellen is éles mérkőzésekre van kilátás.

A magyar válogatott 2024 szeptembere és novembere között játszik a Nemzetek Ligájában, a tét a rájátszásba kerülés, és a vb-pótselejtező kvóta megszerzése lesz.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: mlsz.hu.

Kiemelt kép: Marco Rossi, szövetségi kapitány (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

Ajánljuk még