Aktuális

Ennyi időt töltött apjával Harry, mielőtt elutazott Londonból

Szoboszlai Dominik sérülése miatt hirtelen Magyarországra utazott

| Szerző: hirado.hu
Szoboszlai Dominik hétfőn hazatért Magyarországra, és Telkiben, a magyar labdarúgó-válogatott bázisán egy specialista segítségével folytatta rehabilitációját.

A Liverpool játékosának nemrég ismét kiújult a combizomhajlító-sérülése, ami miatt januárban több hétig harcképtelen volt.

A játékos hétfőn klubja engedélyével hazautazott Magyarországra, hogy egy sportrehabilitációs specialista vegye kezelésbe, aki korábban Erling Haalandot vagy Gulácsi Pétert is kezelte.

Az osztrák Franz Leberbauert, akit a Guru becenéven emlegetnek, 2021 tavaszán ágyéksérülése és szeméremcsont-gyulladása alatt is kezelte Szoboszlait, így a játékos kórelőzményeit jól ismeri.

Kapcsolódó tartalom

A játékos által leírt fájdalom pontos okát azonban a szakember sem találta meg, így pontos diagnózist – akárcsak eddig a Liverpool – nem tudott közölni.

Hogy Szoboszlai felépülése meddig tarthat még, egyelőre nem tudni.

Az Index szerint a középpályás szerdán visszarepül Liverpoolba, ott folytatja a rehabilitációt. Mivel klubjánál nem akarnak felesleges kockázatot vállalni a korai bevetésével, így valószínűleg a következő három vagy négy mérkőzést még biztosan kihagyja.

Kiemelt kép: Szoboszlai Dominik (Forrás: MTI/EPA)

Ajánljuk még