Aktuális

Brüsszelből jelentjük – megbénították a várost a traktoros tüntetések, körülzárták az Európai Parlamentet

A spanyol sztáredző nevével éltek vissza internetes csalók, így próbáltak meg pénzt kicsalni

| Szerző: Fazekas Márton
Thaiföldi csalók próbáltak az Instagramon pénzt kicsalni hiszékeny emberekből, nem is akárhogyan: a csalók Xabi Alonso nevével éltek vissza, akire a Liverpool legújabb edzőjeként utaltak.

A thaiföldi rendőrség hívta fel a figyelmet arra, hogy internetes csalók a Leverkusen szakvezetőjének nevében próbálnak pénzt kicsalni emberekből. A csalók taktikája az volt, hogy liverpooli repülőjegyre kérnek pénzt Xabi Alonso nevében, hiszen könnyen lehet, hogy valóban ő lesz Szoboszlai Dominik új edzője a Liverpool csapatában. A megtévesztő üzenetben 300 thai bátot, vagyis nagyjából 3 ezer forintot kértek az emberektől a következő bejegyzéssel:

„Xabi Alonso vagyok és a következő idénytől én irányítom a Liverpoolt, de az a helyzet, hogy nincs elég pénzem Liverpoolba repülni”.

Kapcsolódó tartalom

Mint ismert, Jürgen Klopp múlt héten sokkolta a futballvilágot, amikor bejelentette, hogy nyáron elhagyja a Liverpool együttesét. A közvélemény és számos hiteles sajtóforrás is arra számít, hogy a Leverkusen vezetőedzője, a 2005 és 2009 között a Liverpoolban futballozó spanyol szakember, Xabi Alonso veszi át Klopp helyét a Mersey-parti csapatnál. Ha erre sor kerül, minden bizonnyal ki tudja fizetni a repülőjegyet Leverkusenből Angliába.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: A Leverkusen edzője, Xabi Alonso (Fotó: EPA/Christopher Neundorf)

 

 

Ajánljuk még