Rendkívüli

Meghökkentő videó: egy férfi meztelenre vetkőzött és felmászott a budapesti Szent István-bazilika oltárára

Szoboszlai Dominik az elsők között üzent Dárdai Mártonnak

| Szerző: hirado.hu
A német másodosztályú Hertha BSC labdarúgója, Dárdai Márton hétfő este az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a jövőben a némettel szemben a magyar válogatottban szeretne pályára lépni. A 21 éves játékos bejegyzéséhez szinte záporoztak a hozzászólások, Szoboszlai Dominik pedig a posztot az elsők között lájkolta.

„Ez a döntés abszolút szívügy. Alig várom, hogy a magyar válogatottban játszhassak, és rendszeresen találkozhassak veletek a stadionban” – írta hétfő este a közösségi oldalán Dárdai Márton, akinek posztjára Szoboszlai Dominik és Gulácsi Péter is az elsők között reagált.

Dárdai Pálnak, a Hertha BSC jelenlegi edzőjének és a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának középső fia a posztban egyúttal a német szurkolóknak és az utánpótlás-válogatottak edzőinek is köszönetet mondott, mert megfogalmazása szerint tudja, hogy eddigi pályafutását az ottani szereplésének köszönheti.

A bejegyzésénél a német drukkerek hozzászólásaiból egyértelműen kiderült, hogy megértik Dárdai döntését, valaki pedig azt is hozzátette: „Csináld úgy, mint apukád! Amíg a Herthával maradsz, addig minden rendben!”.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Marton Dardai (@marton.dardai)

Dárdai Márton tízéves korától a Hertha BSC-ben nevelkedett, játszott az U16-os, U17-es, U19-es és U21-es német válogatottban is, jelenleg testvéreivel, Pállal és Bencével együtt már a fővárosi klub felnőtt együttesét erősítik.

Kapcsolódó tartalom

Marco Rossi szövetségi kapitány először márciusban küldhet meghívót Dárdai Mártonnak, amikor a nyári Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes két barátságos mérkőzést játszik, az ellenfelek egyelőre nem ismertek.

Kiemelt kép: Szoboszlai Dominik. (Forrás: Getty Images)

Ajánljuk még