Időjárás

Megérkezett a havazás az országba!

Dárdai Pált sokkolta a halálhír: „Borzasztó, ami történt”

Sokként érte a hír Dárdai Pál vezetőedzőt, hogy kedden váratlanul elhunyt Kay Bernstein, a német Hertha BSC labdarúgóklub elnöke.

„Szabadnapom volt, de már korán reggel kimentem az edzőközpontba” – mondta a magyar tréner.

„Sokkoló volt a hír, felfoghatatlan volt hallani. Éppen a megelőző napokban ismertük meg egymást jobban, négy napot töltött velünk az edzőtáborban, sokat beszélgettünk, bemutatta a feleségét és a lányát. Borzasztó, ami történt.”

A másodosztályban szereplő egyesület nem közölte, hogy mi okozta az egykori vezérszurkoló és a klub irányítását 2022 júniusában átvevő Bernstein halálát, a német sajtó szerint szívrohamban hunyt el.

Kapcsolódó tartalom

A berlini csapat 17 forduló után, azaz az idény felénél a hetedik helyen áll a Bundesliga 2-ben, amelyből az első kettő feljut az élvonalba, a harmadik pedig osztályozót játszik a Bundesliga 16. helyezettjével. A hétvégén folytatódó bajnokságban vasárnap a Fortuna Düsseldorfot látja vendégül a Hertha.

„Minden játékosnak a rendelkezésére bocsátunk egy pszichológust. Professzionális környezetben dolgozunk, így mindenki a munkájára tud koncentrálni. Sokat beszélgetünk egymással, próbáljuk megemészteni a történteket” – tette hozzá Dárdai Pál.

Ajánljuk még