Fontos

Ma 10 órától Kormányinfó

M4 Sport – Az Év Sportolója Gála: kell egy este a magyar sportnak, ami a magyar sportolókról szól

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója szerint nem véletlen, hogy a csatorna az indulása óta névadó szponzora az M4 Sport–Az Év Sportolója Gálának, melyet nagy presztízsű eseménynek nevezett.

„Ez egy nagyon fontos alkalom, egy igazán nagy presztízsű esemény. Ez érezhető abból, hogy a sportolók, a sportban dolgozók és a hétköznapi emberek is mennyire odafigyelnek arra, hogy kik lesznek az év sportolói a különböző kategóriákban” – nyilatkozta Székely Dávid az M1-nek, hozzátéve, hogy a magyar sport évről évre kiugró eredményeket produkál, így volt ez tavaly is, amit jól mutat, hogy néhány kategóriában szinte megtippelhetetlen, ki lesz a győztes.

A csatornaigazgató hangsúlyozta, az M4 Sportnak fontos, hogy azokat a sportolókat, akiket év közben megmutat, a gálán együtt is megmutathassa.

„Az pedig, hogy névadó szponzorok vagyunk, az jól mutatja, hogy igen erősen támogatjuk is ezt a gálát, mert azt gondoljuk, kell, hogy legyen egy olyan estje a magyar sportnak, ami a magyar sportolókról szól. Nem külön a sportágakon belül, hanem az összes sportolónkról együtt” – emelte ki Székely Dávid, aki szerint felemelő ennyi kiemelkedő versenyzőt együtt látni.

Kapcsolódó tartalom

„Ezt gyakorlatilag egész évben egyetlen este tudjuk megcsinálni, az Év Sportolója Gálán. Ezért gondoltuk úgy, hogy az M4 Sportnak kell a névadó szponzornak lennie.”

A 66. M4 Sport–Az Év Sportolója Gála hétfőn 19.30 órakor kezdődik a Magyar Állami Operaházban, az ünnepélyes díjátadót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Kiemelt kép: Székely Dávid (Fotó: M4 Sport)

Ajánljuk még