Aktuális

Őrizetbe vették Arnold Schwarzeneggert

Mindenki előtt lehet jegyet venni a válogatott Eb-meccseire, de nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni

| Szerző: hirado.hu
Bár csak szombaton derül ki, hogy hol és milyen ellenfelekkel játszik a labdarúgó válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon, és „egyszerű halandók” számára a jegyvásárlás is csak jövő héten indul, aki hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni, az már most biztosíthatja, hogy élőben láthassa Szoboszlaiékat a kontinenstornán.

Az UEFA ugyan csak a sorsolás után, december 4-én indítja a hivatalos jegyvásárlási folyamatot, azonban az úgynevezett „hospitality” – mi leginkább VIP-nek neveznénk – jegyeket már most le lehet foglalni az európai szövetség erre szakosodott partnerénél.

Sőt, aki hajlandó egy új autó árát rászánni, hogy élőben ott lehessen, az nem csak a három magyar csoportmeccsre, de akár a döntőre is bebiztosíthatja jegyét.

Egy ilyen csomagért jelenleg áfával együtt közel 11 ezer eurót kérnek, ami azt jelenti, hogy több mint 4 millió forinttal lesz könnyebb a vásárló pénztárcája.

Akit csak a magyarok csoportmeccsei érdekelnek, akár már 1,7 millió forintból is „megúszhatja” a bérlet megvásárlását, aki pedig megelégszik egyetlen magyar meccs VIP-megtekintésével, annak potom 560 ezer forintot kell fizetnie a jegyért.

És hogy mi jár ezért cserébe? Egyszerűen fogalmazva eszem-iszom, dínom-dánom.

Kapcsolódó tartalom

Természetesen kiemelten jó helyek a mérkőzés megtekintésére, de már a kezdés előtt 3 órával meg lehet érkezni a stadion külön erre a célra kialakított részére, ahol alkoholos és alkoholmentes italok, különféle hideg és meleg ételek, ingyenes wifi szolgáltatás, tévékészülékek élő közvetítésekkel és még „élő szórakoztatás” is azt szolgálja, hogy a vendég egy pillanatra se érezze úgy, hogy túl sokat fizetett kedvenc csapata élőben megtekintéséért.

Ráadásul a meccs fáradalmait is ki lehet pihenni, hiszen a lefújás után 90 percen keresztül még senki nem tessékeli ki a vendéget, így a legnagyobb kényelemben lehet megvárni, amíg a tömeg szétszéled.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt képen: A magyar válogatott a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők utolsó fordulójában játszott Magyarország – Montenegró mérkőzés előtt a budapesti Puskás Arénában, 2023. november 19-én. (Fotó: MTI//Kovács Tamás)

Ajánljuk még