Aktuális

Az év legnézettebb sporteseménye lett a vasárnapi Magyarország–Montenegró mérkőzés

Az éjjel sosem ért véget a Puskásban – Szoboszlai felejthetetlen Eb-t ígért az örömittas szurkolóknak

| Szerző: hirado.hu
A Montenegró elleni 3-1-es sikert követően a magyar labdarúgó-válogatott tagjai kiemelték, az egész selejtezősorozat során mekkora támogatást kaptak a drukkerektől, akik mindenhová elkísérték a csapatot. Szoboszlaiék 2023-ban is felejthetetlen élményeket szereztek a drukkereknek, akik vasárnap este, a Montenegró elleni mérkőzés után a stadionon kívül is éltették a csapatot, és remek atmoszférát teremtettek.

A mérkőzés lefújása után Szoboszlai Dominik és Marco Rossi szövetségi kapitány társaságában 65 ezer magyar szurkoló ünnepelte nagyszerű hangulatban a Puskás Arénában a válogatott Eb-selejtezős menetelését, csoportelsőségét és sorozatban harmadik Európa-bajnoki kijutását. Szoboszlaiék 2023-ban is felejthetetlen élményeket szereztek a drukkereknek, akik vasárnap este, a Montenegró elleni mérkőzés után a stadionon kívül is éltették a csapatot, és remek atmoszférát teremtettek. Boldog és büszke rajongók lepték el a Puskás Aréna környékét.

Kapcsolódó tartalom

„Tizenhat éves koromban a szemtanúja voltam, amikor a magyar válogatott csoportelsőként jutott ki a mexikói világbajnokságra.

Nagyon boldog vagyok, hogy 53 évesen újra megélhettem ezt a pillanatot. Szép volt fiúk!”

fogalmazott egy magyar drukker.

Kapcsolódó tartalom

Voltak olyan szurkolói csoportok is, amelyek egészen Horvátországból utaztak Budapestre azért, hogy a magyar válogatott idei utolsó találkozóján biztassák Szoboszlaiékat.

Horvátországból jöttünk, hogy megnézzük a meccset, és szurkoljunk a válogatottnak. Nagyon örültünk, hogy itt lehettünk, mert nehezen lehetett jegyhez jutni. Fergeteges volt a hangulat!” – mesélte egy másik drukker.

Kapcsolódó tartalom

A csoportelsőség és az Eb-részvétel kiharcolása után pedig voltak szurkolók, akik meglehetősen derülátóan várják a jövő évi Európa-bajnokságot.

„Szerintem jövőre lecsapunk Németországba.

Ha ezüstérmet szerzünk el, az se baj, de szerintem meglesz az aranyérem. Úgyhogy: hajrá, magyarok!”

mondta egy optimista szimpatizáns.

Kapcsolódó tartalom

A magyar válogatott teljesítményével kapcsolatban komoly visszajelzés, hogy idén minden hazai Eb-selejtezőjét telt ház előtt játszotta. Marco Rossi és a nemzeti csapat játékosai rendszeresen méltatják a magyar tábort, akik jövőre Németországban is biztathatják az együttest.

Kiemelt kép: Szoboszlai Dominik a szurkolók között a Magyarország–Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én (Forrás: MTI/Hegedüs Róbert)

Ajánljuk még