Aktuális

Lelőtték az Aldi pénztárosát, a vásárlók csapdába estek, miután az eladók lezárták a kijáratot

Ön szerint Messi megérdemelte az Aranylabdát? Olvasóink szavaztak, mutatjuk az eredményt

| Szerző: hirado.hu
Az argentin válogatottat tavaly világbajnoki címig vezető Lionel Messi nemrég nyolcadik Aranylabdáját nyerte. Sokan azonban nem értenek egyet a döntéssel, úgy vélik, a szavazáson második helyezett Erling Haalandot, aki a Manchester Cityvel triplázott és számos gólrekordot megdöntött, megfosztották az elismeréstől. Kíváncsiak voltunk olvasóink véleményére, hogy szerintük az argentin zseni megérdemelte-e az újabb díjat. Mutatjuk az eredményt!

Szavazóink több mint fele úgy gondolja, Messi megérdemelte nyolcadik Aranylabdáját, hiszen pályafutása végéhez közeledve világbajnoki címig vezette az argentin válogatottat, és a vitrinjéből még hiányzó egyetlen trófeát is sikerült begyűjtenie.

Szavazóink 45 százaléka szerint viszont a Manchester Cityvel triplázó és rekordokat döntögető norvég Erling Haaland érdemelte volna az elismerést.

A napokban valóságos szitokháború robbant ki Messi miatt, sokan ugyanis azt gondolják, az 36 éves játékos nem érdemelte meg a nyolcadik Aranylabdáját.

A német labdarúgó-válogatott rekordere és későbbi magyar szövetségi kapitány, az Aranylabdát 23 évvel ezelőtt elnyerő Lothar Matthäus az Aranylabda-szavazást és annak eredményét

egyenesen bohózatnak véli, szerinte Erling Haaland teljesítményét a világbajnoki cím sem vonhatta volna kétségbe.

Érdekes felvetéssel élt Haaland manchesteri csapattársa, az Aranylabda-szavazáson kilencedikként végző Bernardo Silva. A portugál válogatott játékmestere szerint, ha a szerepek felcserélődtek volna, akkor sem a Haaland, hanem Messi nyert volna.

Kapcsolódó tartalom

Slusszpoénként pedig a Messi bárminemű minősítésére fokozattan ügyelő, ötszörös Aranylabdás Cristiano Ronaldo sem bírta tovább, és kifejezte nemtetszését.

A portugál sztár előbb lájkolta és nevető emojikkal fejezte ki egyetértését Tomás Ronceróval, az AS című spanyol lap újságírójával, aki egy videóban fejtette ki véleményét arról, hogy Messi miért nem érdemelte meg a díjat. Későbbi bajnoki mérkőzésén pedig csendre intette a Messit éltető szaúdi drukkereket.

Az 2023-as Aranylabda átadásának pillanata:

Kiemelt kép: Lionel Messi nyolcadik Aranylabdájával. (Forrás: MTI/AP/Michel Euler)

Ajánljuk még