Aktuális

Őrizetbe vették Arnold Schwarzeneggert

Hamarosan indul a jegyárusítás a Montenegró elleni válogatott meccsre

Pénteken kezdődik a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére Montenegró ellen, amelyre november 19-én kerül sor a Puskás Arénában.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője az M1-nek elmondta:

a hazai Eb-selejtezőkre több mint 30 ezer szurkoló már előzetesen, bérlet formájában megváltotta a jegyét.

Hozzátette, első körben a Szurkolói klub tagjai válthatják meg belépőjüket, és csak ezt követően kezdik meg a jegyek nyílt árusítását, azonban az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján várhatóan néhány órán belül elfogynak majd a belépők.

Kapcsolódó tartalom

Fontos, hogy az elővásárlás során nem elég a futballkártya megléte, a jegyek megváltásához klubtagnak kell lenni a vásárlónak is, és a további személyeknek is, ha mások számára is vásárol jegyet.

A legolcsóbb jegy ára 5 ezer forint, a Szurkoló Klub tagjai 15 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

Sipos Jenő elárulta, a bolgárok elleni, november 16-i, idegenbeli mérkőzésre még lehet jegyet vásárolni az MLSZ honlapján.

Amennyiben Marco Rossi együttese a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, már biztosan kijut a jövő évi németországi Eb-re.

A kiemelt képen: Kerkez Milos (b) és Szoboszlai Dominik ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában játszott Magyarország – Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ajánljuk még