Aktuális

Tűz ütött ki egy esküvőn, sokan meghaltak

Túl sokat kért angol együttese a válogatott játékosért, meghiúsult a klubváltás

Nyáron nem sikerült, télen újra megpróbálkozna a klubváltással Callum Styles, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley magyar válogatott labdarúgója.

A 23 éves futballista az M1 csatornának elárulta, a nyáron gyakorlatilag mindenben megállapodott a Watforddal – ahol korábbi trénerével, Valérien Ismaellel dolgozhatott volna együtt -, a Barnsley azonban túl sok pénzt kért érte, és ekkor már nem is volt lehetősége más opció után nézni, így például a Ferencvárosba való lehetséges igazolása is meghiúsult.

Kapcsolódó tartalom

Úgy érzem, magasabb szinten kellene futballoznom. Ehhez most a pályán kell elsősorban bizonyítanom” – jegyezte meg Styles, aki szerint a téli átigazolási idényben vélhetően könnyebben válthat majd, hiszen ekkor már csak 18 hónap lesz hátra a szerződéséből, és így talán kisebb összegért is elengedné jelenlegi munkaadója.

A középpályás – aki nagyon szeretné már megszerezni első gólját a nemzeti csapatban is – elárulta, egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, az olasz szakember pedig arra biztatta, továbbra is teljesítsen jól a Barnsleynál, és ha a válogatottban is kitart a jó forma, akkor ez segíthet rajta.

A válogatottról szólva Styles elmondta, óriási álma válna valóra azzal, ha kijutna a gárda az Európa-bajnokságra, erre pedig szerinte az együttes jelenlegi formája, és a csapatot körülvevő hangulat miatt is óriási az esély.

Ajánljuk még