Aktuális

Négy és fél óráig tárgyaltak a robbantóval Esztergomban, de végül egy flexszel vágta el a gázpalackot

Sztankovics a Fradi győzelme után: Nagy volt a nyomás, de a hátrányból a szurkolókkal együtt fordítottunk

Dejan Sztankovics vezetőedző rendkívül elégedett volt a Ferencváros játékosainak hozzáállásával a szerb Csukaricski ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen a labdarúgó Konferencia-liga csütörtöki nyitófordulójában. Nagyon örült a sérüléséből felépült Pesics góljának, de a tréner szerint Varga Barnabás is remekül futballozott, ezért mindkettőjükre számít a jövőben is a Fradinál.

„Leginkább a hozzáállásnak örülök, mert ez a legfontosabb a jó eredmények eléréséhez. Kifejezetten jól játszottunk” – mondta az MTI-nek a szerb tréner, aki fenomenálisnak nevezte a hangulatot az első hazai találkozóján.

„Nagy volt a nyomás, de amikor hátrányba kerültünk, akkor sem a csapat, sem a szurkolók nem álltak le, így együtt sikerült fordítanunk”

– fogalmazott Sztankovics.

A játékosként Bajnokok Ligája-győztes szakember a videobíróról is beszélt, miután elvette a Ferencváros egy-egy gólját és büntetőjét. Kifejtette, hogy ő már megszokta a VAR-t, ezért nem izgult a döntések előtt, mert ilyenkor 99 százalékban jó ítélet születik.

Kapcsolódó tartalom

„Nagyon örültem Pesic góljának, mert sérülés miatt sokat kihagyott. De Varga Barnabás is remekül futballozott. Mindkettőjükre számítok a jövőben is”

– mondta középcsatárairól Sztankovics azt követően, hogy a szerb és a magyar támadó is eredményes volt.

Kiemelt képen: Az FTC második gólját szerző Owusu Kwabena és Dejan Stankovic (j) edző a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott FTC – Csukaricski mérkőzésen a Groupama Arénában, 2023. szeptember 21-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ajánljuk még