Megrázó

Féltékenységből felgyújtotta élettársát egy nő

Rafael Nadal elárulta, mit csinálna szívesen visszavonulása után

Rafael Nadal, a spanyolok teniszsztárja azt mondta, tetszene neki, ha a Real Madrid futballklub elnöke lehetne.

A királyi gárda lelkes szurkolójának számító klasszis egy tévéinterjúban ugyanakkor gyorsan leszögezte, hogy ez csupán a jövőben lenne elképzelhető, mert Florentino Perez személyében a fővárosi klubnak „jelenleg a legjobb elnöke van”.

Kapcsolódó tartalom

Számos fordulat akad az életben, és nem tudom, képes leszek-e majd elnökösködni, de az idő eldönti ezt a kérdést” – fogalmazott a 37 éves, az idén csípősérülése miatt alig játszó Nadal. A korszakos teniszező eddig 92 trófeát szerzett, köztük 22 Grand Slam-serleget, utóbbival második a jelenlegi világelső Novak Djokovic mögött, aki 24. címét az idei US Open megnyerésével gyűjtötte be.

Arra a kérdésre, hogy szeretett volna-e a legtöbb GS-trófeával rendelkező teniszezővé válni, azt válaszolta: kétségtelenül. Hozzátette azonban, hogy emiatt nem csalódott. Úgy folytatta, szerinte Djokovic „ezt sokkal intenzívebben éli meg”, mint ő, és a szerbnek rosszabbul esett volna, ha nem ő lesz a rekorder.

Kapcsolódó tartalom

Tervezett visszavonulására vonatkozóan úgy fogalmazott: korábban jelezte, hogy 2024 lehet az utolsó éve az élsportban, ezt most is fenntartja, ugyanakkor száz százalékosan nem jelentheti ki, mivel még ő maga sem tudja. Jelezte egyúttal, hogy nem azzal a gondolattal fog ismét játszani, hogy Roland Garrost vagy Australian Opent nyerjen, mivel tisztában van a nehézségekkel, amelyekkel szembe kell néznie.

Nadal 209 héten át vezette a világranglistát. Kétszeres olimpiai bajnok, egyesben 2008-ban, párosban 2016-ban diadalmaskodott, a spanyol válogatottal pedig ötszörös Davis Kupa-győztes.

Ajánljuk még