Időjárás

Felhőátvonulás rondít bele a tavaszi napsütésbe, térképen mutatjuk, mi várható

Péntektől lehet jegyet venni a Magyarország-Szerbia mérkőzésre

Péntektől lehet jegyet vásárolni az október 14-i Magyarország-Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésre.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint 10 órától lehet megvenni a belépőket a Puskás Arénában sorra kerülő összecsapásra, a lehetőség elsőnek a Szurkolói Klub tagjainak nyílik meg.

Az Eb-selejtező mérkőzésekre több mint 30 ezer bérletet vásároltak a szurkolók, ezért várhatóan rövid idő alatt elfogynak majd a maradék jegyek – írja az mlsz.hu.

A honlap kiemeli, hogy az elővásárlás során nem elég a futballkártya megléte,

a jegyek megváltásához klubtagnak kell lenni a vásárlónak, és azoknak a személyeknek is, akiknek még jegyet vásárol.

Kapcsolódó tartalom

A nyitott értékesítés, amely az SZK-tagsággal nem rendelkezők számára is elérhető, jövő hétfőn 10 órától indul, feltéve, hogy nem fogynak el addig a jegyek.

A legolcsóbb belépő hatezer forintba kerül, a Szurkolói Klub tagjai 15 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

A jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni a személyes adatok megadásával (teljes név, születési dátum és hely), az idei tétmérkőzésekre megváltott bérletek érvényesek a találkozóra.

Ami a magyar csapat idegenbeli, litvániai selejtezőjét illeti, az MLSZ várja a litván fél tájékoztatását az október 17-i összecsapás vendégjegyeivel kapcsolatban, s ezt követően tájékoztatja a magyar szurkolókat.

Marco Rossi csapata négy lejátszott mérkőzésen szerzett 10 pontjával vezeti a selejtezőcsoportot a második helyen álló, ugyancsak tízpontos szerbek előtt. A rivális ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszott.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Varga Barnabás (b), a magyar és Nemanja Gudelj, a szerb válogatott játékosa a Szerbia-Magyarország mérkőzésen Belgrádban 2023. szeptember 7-én. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ajánljuk még