Aktuális

A peronon álló rendőrök orra előtt zsebelte ki a tolvaj az alvó utast a 6-os villamoson, amikor leszállt, nyakon csípték

Szoboszlai: Most még jobban koncentráltam, hogy jól találjam el a labdát

Vasárnap megszerezte az első gólját a Liverpool csapatának színeiben Szoboszlai Dominik. A magyar támadó középpályásnak volt már hasonló lehetősége, de akkor nem sikerült olyan jól eltalálnia a labdát, mint az Aston Villa elleni bajnoki harmadik percében.

Gyakoroltuk edzésen ezeket a helyzeteket, két héttel ezelőtt volt is egy hasonló lehetőségem, de akkor körülbelül ötven méterrel fölé lőttem. Most még jobban koncentráltam, hogy jól találjam el a labdát, sikerült” – nyilatkozta a 3–0-ra megnyert találkozót követően a Liverpool FC TV-nek a magyar válogatott kapitánya, aki a harmadik percben egy szöglet utáni kipattanót 17 méterről ballal bombázott a hálóba.

Kapcsolódó tartalom

Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem az első gólomat az Anfielden. A közönség mindent megtesz értünk, mi pedig értük. Mindig azt szeretnénk, hogy tele legyen a stadion, mi pedig meg akarjuk mutatni nekik

– tette hozzá a 22 éves futballista, akit a mérkőzés legjobbjának is megválasztottak.

Szoboszlai Gera Zoltán, Priskin Tamás és Buzsáky Ákos után a negyedik magyar gólszerző a Premier League-ben. Ezt megelőzően az akkor a West Bromwich Albionban játszó Gera 2012. december 22-én, a Norwich ellen szerzett találata volt a legutóbbi magyar gól az angol élvonalban.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Peter Powell)

Ajánljuk még