Aktuális

Három autó ütközött össze az Árpád híd budai oldalán

A vasárnapi jegyek is érvényesek Halász Bence hétfői eredményhirdetésére

A vasárnapi jegyek is érvényesek a férfi kalapácsvetés hétfőn (ma) 17.40 órakor kezdődő eredményhirdetésére, amelyen Halász Bence átveszi bronzérmét a budapesti világbajnokságnak otthont adó Nemzeti Atlétikai Központ Medál Plázájában.

A szervezők közlése szerint az eredményhirdetésre az előző napi belépővel is be lehet menni a területre, sőt, akik emiatt kimennek, kedvezményes, 50 százalékos áron jegyet is vásárolhatnak a hétfő esti program megmaradt jegyeiből a nézőtér felső részén.

„Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy odamennek a JEGYEK feliratú konténerhez és bemondják a »Halász Bence bronz« kódot. Egy vásárló a kód használatával legfeljebb két jegyet tud venni. A kedvezményes jegyek 3. és 4. kategóriájúak, a lelátó felső karéjába érvényesek, ahonnan szintén kitűnő a rálátás az eseményekre” – olvasható a hétfői közleményben.

Kapcsolódó tartalom

Az esti programban folytatja a versenyzést Takács Boglárka, a női 100 méteres síkfutás magyar csúcstartója, aki parádésan jutott tovább az első fordulóból. Bemutatkozik a vb-n Klekner Hanga rúdugró és megkezdi a versenyzést 400 méteres gátfutásban Molnár Janka, aki szombaton országos csúcsot döntött a 4×400 méteres vegyes váltó tagjaként.

Kapcsolódó tartalom

Emellett óriási csata ígérkezik a női 100 méter döntőjében, amelyben eldől, hogy megszerzi-e hatodik világbajnoki címét a legendás jamaicai Shelly-Ann Fraser Pryce. Jegyek a hétfői esti versenyekre korlátozott számban még elérhetők a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon.

Ajánljuk még