Rendkívüli

Még a babakocsiban ülő kisgyerekre is késsel rontott a szír migráns – sokkban Franciaország

Mohay Bence szerint történelmi döntő lesz a szombati isztambuli BL-finálé

| Szerző: hirado.hu
Az M4 Sport műsorvezetője úgy látja, sokáig emlékezetes lesz a Bajnokok Ligája szombati döntője. Ehhez a várhatóan történelmi jelentőségű összecsapáshoz mérten készül az esemény közvetítésre a közmédia sportcsatornája. Már péntek délután különkiadással várja a nézőket, megmutatva mindent, ami a fináléval kapcsolatban történik.

A sajtótájékoztatókat és a csapatok pénteki edzését is láthatják a nézők az M4 Sporton pénteken 16 órától, a Bajnokok Klubja különkiadásában. A szombati döntővel foglalkozó magazinműsorban az elemzések, háttér-információk mellett Mohay Bence vendégeivel, Hegedűs Henrikkel, Bozsik Péterrel és Simek Péterrel latolgatja az esélyeket. Szombaton a találkozó napján is hosszabb felvezető műsorral készül a csatorna, Molnár Mátyás már 19:30-tól várja a stúdióban a nézőket. A Manchester City és az Internazionale összecsapása a Bajnokok Ligája trófeájáért 21 órától látható élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon.

Az európai klubfutball csúcsmérkőzéséről, a döntős csapatok esélyeiről fejtette ki véleményét Mohay Bence az M1 műsorában. Egyetértett Hajdú B. Istvánnal abban, hogy őt is meglepné, ha nem a Manchester City emelné magasba a serleget. Úgy látja, az Inter esélye éppen az esélytelenség lehet, hiszen az olasz csapat mindenféle nyomás nélkül vághat bele a döntőbe. Már így is sikeres szezont zárhatnak, és nagyon jó formában vannak játékosaik. A Manchester Cityn ellenben nagyobb a nyomás. „Szerintem egy sokáig emlékezetes, történelmi finálé lesz az isztambuli, hiszen végre révbe érhet a Manchester City és Pep Guardiola” – fogalmazott Mohay Bence.

Manchester City–Internazionale – Bajnok Ligája-döntő szombaton 21 órától élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon.

Ajánljuk még