Aktuális

Lelőtték Spanyolországban a helikopterével Ukrajnába menekült orosz pilótát

Összecsapás Prágában: székekkel és söröskorsókkal támadtak egymásra a két EKL-döntős csapat szurkolói

Három ember megsérült, tizenhatot pedig őrizetbe vettek Prágában a labdarúgó Konferencia-liga (EKL) szerdai döntője előtt. A Konferencia-liga döntőjében az angol West Ham United és az olasz Fiorentina gárdája csap össze ma 21 órától, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A Fiorentina szurkolói egy belvárosi bárban rátámadtak az ott ülő West Ham United-hívekre, a két társaság asztalokat és székeket hajigált, a rendbontásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget. Az egyik sérültet kórházba vitték.

A cseh fővárosban több száz rendfenntartó van szolgálatban – köztük lovas rendőrök is –, és délután óta rendőrségi helikopterek köröznek a házak felett.

A rendezők külön szurkolói zónákat hoztak létre a két tábor azon tagjainak, akik jegy híján nem jutnak be a mindössze 18 ezer férőhelyes Eden Stadionba.

A Konferencia-liga történetének második fináléja 21 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt képünk: Rohamrendőrök a West Ham United szurkolói mellett a labdarúgó Konferencia-liga Fiorentina – West Ham United döntője előtt Prága óvárosában 2023. június 7-én. A két csapat a prágai Fortuna Arenában lép pályára. (Fotó: MTI/AP/Darko Bandic)

Ajánljuk még