Aktuális

Kényszerleszállást hajtott végre Lengyelországban egy amerikai drón

Végre, futball! Öt perc alatt két gól a második félidőben – kövesse nálunk a Konferencia-liga döntőjét

| Szerző: hirado.hu
Az olasz Fiorentina 62 éve, az angol West Ham United 58 éve hajszol egy komoly európai kupasikert. A szerb válogatott Luka Jovic a Fiorentinát juttatta volna előnyhöz az első félidő legvégén, de a spanyol játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. A 62. percben kezezés miatt befújt tizenegyest az algériai Said Benrahma értékesítette, ezzel 1–0-ra vezetett a West Ham. De nem sokáig, öt perccel később ugyanis Bonaventura a hosszú alsó sarokba lőtte a labdát, 1–1-re módosítva az eredményt. Kövesse nálunk a mérkőzés hajráját élőben!

 

A mérkőzés előtt, szerda délután összecsapott a Fiorentina és a West Ham szurkolótáborának kemény magja Prága belvárosában. A rendbontás során többen megsérültek, egy embert kórházba kellett szállítani. További részleteket a szurkolói rendbontásról alábbi cikkünkben olvashat:

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt képen: A West Ham United szurkolói énekelnek Prága óvárosában 2023. június 7-én, a labdarúgó Konferencia-liga Fiorentina – West Ham United döntőjének napján. A két csapat a prágai Fortuna Arenában lép pályára. (Fotó: MTI/AP/Darko Vojinovic)

Ajánljuk még