Aktuális

Három magyar játékos is megnyerheti a Német Kupát ma este

Három magyar játékos is megnyerheti a Német Kupát

Mintegy 1400 rendőr lesz jelen a Német Kupa szombat esti döntőjén, melyet a címvédő – és három magyar válogatott labdarúgót foglalkoztató – RB Leipzig vív Berlinben az Eintracht Frankfurt ellen.

A Lipcse portugál támadója, André Silva sérülés miatt nem játszhat a Német Kupa ma esti döntőjében.

Szoboszlai Dominik, Willi Orbán és a sérüléséből lábadozó Gulácsi Péter együttesében vádliproblémája miatt nem léphet pályára a 27 éves portugál csatár

– közölte a lipcsei klub még szerdán.

A hatóságok pénteki tájékoztatása szerint nincs tudomásuk arról, hogy komolyabb szurkolói rendzavarás lenne készülőben az olimpiai stadionban vagy a környéken.

A Lipcse és a Frankfurt egyaránt 23 700 jegyet kapott, de a frankfurtiak legalább 60 ezer drukkerrel számolnak a berlini finálé idején.

A lipcsei tábor nagyságáról egyelőre nincs információ.

Kapcsolódó tartalom

A felvezető programban ezúttal is helyet kap az ötszörös kupagyőztes Eintracht kabalájának számító Tankard német metálbanda, amely negyedszer lép fel frankfurti érdekeltségű kupadöntőn.

A Szoboszlait, Willi Orbánt és Gulácsi Pétert foglalkoztató Leipzig szombaton 20 órakor száll harcba második kupaaranyáért a berlini Olimpiai Stadionban.

Kiemelt képen: a labdarúgó Német Kupa döntőjét az RB Leipzig vívja az Eintracht Frankfurt ellen Berlinben, 2023. június 3-án. (forrás: Twitter/RB Leipzig)

 

Ajánljuk még