Időjárás

Többórás ónos eső várható – ezekre a vármegyékre adtak ki figyelmeztetést

„Így születnek a szuperhősök!” – látványos kisfilm csalogat a budapesti atlétikai vb-re

| Szerző: hirado.hu
Elkészült a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság hivatalos imázsfilmje, amelynek a főszereplői az atlétika magyar és nemzetközi sztárjai, valamint Budapest és a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ. Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye az atlétikai vb, amelyet 2023. augusztus 19 és 27. között rendeznek meg a fővárosban.

Bő három hónap van még a budapesti atlétikai világbajnokság kezdetéig, a szervezők most egy rendkívül látványos imázsfilmmel harangozzák be a világ egyik legnagyobb és legfontosabb sporteseményét.

Több mint 200 országból 2000 sportoló, összesen csaknem 8 ezer akkreditált résztvevő érkezik Budapestre az atlétika csúcseseményére.

A világbajnokságot 2023. augusztus 19. és 27. között rendezik meg, az esemény központi helyszíne a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ lesz a pesti Duna-parton. Fontos helyszín még a maraton- és gyalogló versenyek rajt- és célterülete, a Hősök tere, valamint a teljes útvonal, amely Budapest legszebb, történelmi városrészein halad át.

Jegyek és bérletek továbbra is vásárolhatók a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu oldalon, ahol a vb teljes programja is megtekinthető.

A kiemelt képen a Nemzeti Atlétikai Központ a világbajnokság imázsfilmjében. Fotó: Facebook/World Athletics Championships Budapest 23

Ajánljuk még