Baleset

Vonattal ütközött egy autó, az érintett szakaszon szünetel a forgalom

Ájultan zuhant a gyepre, semmire sem emlékszik a magyar játékos

| Szerző: hirado.hu
Két héttel ijesztőnek tűnő sérülését követően ma már újra a társaival edzett Zsóri Dániel, az MTK futballistája.

Szinte napra pontosan két hete, csapata Győr elleni bajnokiján szenvedett első látásra igencsak ijesztőnek tűnő sérülést Zsóri Dániel, az NBII második helyén álló MTK Budapest labdarúgója.

Kapcsolódó tartalom

A 22 esztendős játékos az ellenfél kapusával, Ruisz Barnabással ütközött, majd eszméletlenül terült el a gyepen, ahova mentőautó érkezett. Az időközben magához térő játékost aztán hamar kórházba szállították, ahol szerencsére kiderült, nem történt komoly baj, jóllehet, a fiatal támadó gyakorlatilag semmire nem emlékszik az esetből.

„Már jól vagyok, jól érzem magam, tudok edzeni. Az utolsó emlékem, hogy kikerült a szélre a labda, ami utána történt az már nincs meg, tévéből kellet visszanéznem, hogy mi történt pontosan. A legelső emlékem, hogy a mentőben kérdezik, mikor születtem” – mondta el Zsóri az M4 Sportnak nyilatkozva.

Kapcsolódó tartalom

A futballista hozzátette, az orvosok megállapították, hogy agyrázkódása volt, de már másnap reggel hazaengedték. Az edzésekbe csak fokozatosan kapcsolódott vissza, a mai volt az első alkalom, amikor együtt gyakorolt a csapattal, de csütörtökön, a Tiszakécske elleni bajnoki találkozón már ott tud lenni a keretben, az pedig majd eldől, hogy a vezetőedző pályára küldi-e.

 

Ajánljuk még