Aktuális

Szijjártó: Politikai motivációjú érzelmi zsarolókampány zajlik a német cégek elbizonytalanítására

Váltságdíjat követelnek Ibrahimovic szobrának levágott orráért

| Szerző: hirado.hu
Busás váltságdíjat, 1,1 millió svéd koronát (körülbelül 36,7 millió forint) követel a magát a The Noze Clubnak nevező csoport Zlatan Ibrahimovicról készült szobor levágott orráért.  

Az AC Milan svéd válogatott csatárának még 2019 decemberében állítottak szobrot szülővárosában, Malmőben. Az alkotást nem sokkal később, 2020 januárjában ismeretlenek megrongálták, levágták a lábait és az orrát is. Bár azóta felújították a szobrot, a javított változatot azóta is titkos helyen őrzik, a levágott „testrészek” pedig nem kerültek elő.

Kapcsolódó tartalom

A minap az Expressen számolt be róla, hogy a magát csak The Noze Clubként aposztrofáló titkos csoportosulás többeket is megkeresett azzal e-mailben, hogy egy szép összegért, egészen pontosan 1,1 millió svéd koronáért hajlandó megválni az orrtól.

A lap úgy tudja, hogy a „szobortestrészt” felajánlották többek között Milánó polgármesterének, Giuseppe Salának, a malmői kulturális bizottság elnökének, Janne Grönholmnak, valamint Peter Linde szobrászművésznek is.

Kapcsolódó hírek

Ibrahimovic megsérült
Sérülés miatt hagyta ki a svéd labdarúgó-válogatott hétfői, Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjét Zlatan Ibrahimovic.
Sport
Lee Casciaro négy nappal „legyőzte” Zlatan Ibrahimovicot
A gibraltári Lee Casciaro és a svéd Zlatan Ibrahimovic lett a két legidősebb játékos, aki ugyanazon az estén szerepelt az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, és mindkettő túlszárnyalta a korábbi olasz kapus, Dino Zoff közel negyven évvel ezelőtti korrekordját – írta honlapján az európai szövetség (UEFA).
Sport

Ajánljuk még