Rendkívüli

Lelőtte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Mohácson - Videó!

Mindenki dermedtem figyelte, hogy mi történik a stadionban

| Szerző: hirado.hu
Sokak szerint gyilkosság történt a csütörtöki Olaszország–Anglia Európa-bajnoki selejtező előtt. A gyanúsított egy olasz énekesnő.

Furcsa produkció árnyékolta be a 2-1-es vendég sikerrel végződő Olaszország–Anglia Eb-selejtezőt. A mérkőzés előtt az Ellynora művésznévre hallgató olasz énekesnő adta elő az angol himnuszt a nápolyi Diego Armando Maradona Stadionban, a kivitelezésben azonban nem volt köszönet.

A Twitteren is közzétett rövid felvételen jól látható, hogy a hölgy nem igazán találta el a hangokat, és a szöveget is csak itt-ott érthetetlenül motyogva tudta átadni a nagyérdemű közönségnek. A játékosok és a szurkolók egyaránt döbbenten figyelték az eseményeket.

A himnuszt követően az angol szurkolók kritikái elárasztották az internetet. Szégyenteljesnek, nevetségesnek, szánalmasnak titulálták az előadást, sőt voltak, akik szerint az énekesnő egyenesen meggyilkolta a nemzeti dalt.

A fejleményeket Ellynora közelről követte, és még a mérkőzés közben üzent a háborgó angoloknak az Instagramon. „Remélem élveztétek az ajándékom” – írta egy szelfi mellé, melyen V-betűt mutat az ujjaival. Ennek a jelzésnek a szigetországban sértő jelentése van.

(Fotó: The Sun/ Insttagram/ELLYNORAOFFICIAL)

Utóbbi poszt alapján tehát könnyen lehet, hogy a római születésű előadó szándékosan énekelte elfogadhatatlan minőségben az angol himnuszt. Hogy egy szimpla bakiról, egy média hackről vagy bosszúról volt szó, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre Ellynorának most összejött az öt perc hírnév. A negatív reklám is reklám – tartja a mondás.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek)

Ajánljuk még