Baleset

Autós üldözés Budapesten: áthajtott a piroson, karambolozott egy másik autóval, felborult és nekicsúszott egy taxinak

Az M4 Sport, az m4sport.hu és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti a magyar–észt és a magyar–bolgár mérkőzést

Csütörtökön Észtország ellen kezdi a magyar labdarúgó-válogatott a 2023-as futball évadot. A felkészülési találkozót követően március 27-én, hétfőn már egy rendkívül fontos tétmeccsen kell bizonyítania Marco Rossi együttesének. A magyar nemzeti tizenegy mérkőzései és a soron következő két Európa-bajnokság kizárólagos közvetítőjeként az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben sugározza mindkét találkozót, és a Kossuth Rádión keresztül is szurkolhatnak a válogatottnak.

Magyarország – Észtország 

Legutóbb tavaly november 20-án lépett pályára a válogatott, amikor felkészülési mérkőzésen Görögországot megverte 2:1-re. Most csütörtökön, 19:30-tól az észtek ellen kezdheti meg a nemzeti együttes a tavaszi menetelést. A 25 fős keretbe négy újonc is meghívót kapott. Az A-válogatott keretében kapusposzton történt a legnagyobb a változás. A megszokott nevek közül egyedül Dibusz Dénes áll Marco Rossi rendelkezésére.

Érdemes lesz már 18:30-tól a közmédia sportcsatornájára kapcsolni,

ugyanis a stadionból felvezető műsort láthatnak, így a képernyő előtt ülők is átérezhetik, azt a különleges atmoszférát, amit a Puskás Aréna ad a játékosok számára. A mérkőzés kommentátora Hajdú B. István lesz, a Kossuth Rádióban Varga Pétert és Katona Lászlót hallhatják.

Magyarország – Bulgária 

Hétfőn 21 órától megkezdik Szoboszlai Dominikék az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. Rendkívül fontos összecsapás vár Marco Rossi együttesére. A korábbi évektől eltérően most az első perctől kezdve esélyesként kell pályára lépniük a teljes sorozat alatt, és a bolgárok elleni hazai mérkőzés sorsdöntő is lehet az egyenesági továbbjutás szempontjából.

A helyszíni stúdióból már 19:45-től láthatják a nézők Petrovics-Mérei Andreát és a találkozót felvezető szakértőket.

Ennek a mérkőzésnek is Hajdú B. István lesz a kommentátora, a Kossuth Rádióból pedig Cserszegi Balázs és Varga Péter jelentkezik.

2028-ig az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott és a soron következő két Európa-bajnokság kizárólagos otthona!

03.23., csütörtök

19:30    Magyarország – Észtország        (M4 Sport, m4sport.hu, Kossuth Rádió)

03.27., hétfő

21:00    Magyarország – Bulgária            (M4 Sport, m4sport.hu, Kossuth Rádió)

Ajánljuk még