Fontos

Orbán Viktor: Találkozzunk március 15-én a Nemzeti Múzeumnál!

Edzésre érkeztek a történelmi vereség után a Manchester United játékosai, amit átéltek, sosem felejtik el

| Szerző: hirado.hu
Erik ten Hag, a Manchester United vezetőedzője egészen furfangos módon büntette meg játékosait a vasárnapi Liverpooli elleni történelmi, 7-0-ás vereség után.

 

Angol sajtóértesülések szerint a holland szakvezető a hétfő reggeli edzésen kötelezően, nagy hangerőn újranézette játékosaival a liverpooli gólokat és a szurkolók üdvrivalgását, majd egy olyan felvételt is lejátszott nekik, amelyen az ellenfél játékosai a meccs lefújása után az öltözőben ünnepelnek.

És ha ez nem lett volna elég, a vezetőedző a tudtukra adta, örülhetnek, hogy felengedte őket a csapatbuszra, és nem a vendégdrukkerekkel együtt kellett este hazautazniuk.

Zárszóként kijelentette, ha a jövőben előfordul hasonló teljesítmény, néhányan a tartalékcsapatban találhatják magukat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Liverpool vasárnap hazai pályán 7-0-ra kiütötte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.

Az első játékrészben a vendégek tartották magukat, a második félidőben azonban teljesen szétestek és hat gólt kaptak.

A Liverpool korábban még soha nem győzte le ekkora különbséggel ősi riválisát, amely története legnagyobb arányú vereségét szenvedte el.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Daily Mirror

A kiemelt képen a Manchester United játékosai elhagyják a pályát a Liverpool elleni történelmi vereség után. (Forrás: MTI/EPA/Peter Powell)

Ajánljuk még