Rendkívüli

Szabadon engedték a brüsszeli korrupció egyik gyanúsítottját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Válogatott futballista is eltűnt a törökországi földrengés során

| Szerző: hirado.hu
Nyoma veszett a törökországi földrengést követően a török élvonalbeli Hatayspor ghánai válogatott futballistájának, Christian Atsunak.

Ahogy arról több cikkben is írtunk, hétfő hajnalban súlyos földrengések rázták meg Törökországot és Szíriát. A katasztrófának rengeteg a halálos áldozata, az eltűntek számát pedig megbecsülni is nehéz. A romok alatt rekedhetett a török élvonalbeli futballbajnokságban szereplő Hatayspor játékosa, Christian Atsu is – írta meg a Mirror.

Kapcsolódó tartalom

A 31 éves, 65-szörös ghánai válogatott szélső karrierje során megfordult többek közt a Porto, a Chelsea és a Bournemouth csapatánál is, legtöbben talán a Newcastle Unitedből ismerhetik. Tavaly nyáron igazolt a Hataysporhoz, ahol épp az elmúlt hétvégén szerezte meg az első gólját.

Atsu mellett a klub sportigazgatójának, Taner Savutnak is nyoma veszett, őt is nagy erőkkel keresik a mentőcsapatok.

A Hatayspor vezetőedzője, a korábbi válogatott kapus, Volkan Demirel a könnyeivel küzdve kért segítséget a közösségi médiában:

A kiemelt képen Christian Atsu, aki jelenleg a Hatayspor futballistája, ő is a romok alatt rekedhetett (Fotó: Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Kapcsolódó hírek

Kérlek, tarts ki! – sokan csapdába estek a romok alatt, az áldozatok száma pedig folyamatosan nő Törökországban és Szíriában
Hatalmas erősségű földrengések rázták meg Törökország délkeleti részét hétfő hajnalban. A halálos áldozatok száma megközelíti az ezret, a sérülteké meghaladja az ötezret, de a számok folyamatosan emelkednek, rengetegen vannak ugyanis a romok alatt, sokan eltűntek. Törökországban veszélyhelyzetet hirdettek, a kormány nemzetközi segítséget kért a mentéshez. A rengés Szíriában is hatalmas pusztítást végzett, de a földmozgást Libanonban, Izraelben, a Gázai övezetben és Cipruson is érezni lehetett.
Külföld

Ajánljuk még