Aktuális

Olyat tett Szoboszlai edzője, amit korábban soha senki

Válogatott futballista is eltűnt a törökországi földrengés során

| Szerző: hirado.hu
Nyoma veszett a törökországi földrengést követően a török élvonalbeli Hatayspor ghánai válogatott futballistájának, Christian Atsunak.

Ahogy arról több cikkben is írtunk, hétfő hajnalban súlyos földrengések rázták meg Törökországot és Szíriát. A katasztrófának rengeteg a halálos áldozata, az eltűntek számát pedig megbecsülni is nehéz. A romok alatt rekedhetett a török élvonalbeli futballbajnokságban szereplő Hatayspor játékosa, Christian Atsu is – írta meg a Mirror.

Kapcsolódó tartalom

A 31 éves, 65-szörös ghánai válogatott szélső karrierje során megfordult többek közt a Porto, a Chelsea és a Bournemouth csapatánál is, legtöbben talán a Newcastle Unitedből ismerhetik. Tavaly nyáron igazolt a Hataysporhoz, ahol épp az elmúlt hétvégén szerezte meg az első gólját.

Atsu mellett a klub sportigazgatójának, Taner Savutnak is nyoma veszett, őt is nagy erőkkel keresik a mentőcsapatok.

A Hatayspor vezetőedzője, a korábbi válogatott kapus, Volkan Demirel a könnyeivel küzdve kért segítséget a közösségi médiában:

A kiemelt képen Christian Atsu, aki jelenleg a Hatayspor futballistája, ő is a romok alatt rekedhetett (Fotó: Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még