Rendkívüli

Újabb megrázó felvételek érkeztek: az autópályát is feltépte a földrengés

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az utolsó pillanatban mondták le a meccset, emiatt nem akart pályára lépni a csapat

| Szerző: hirado.hu
Az egyik kapu nem megfelelő mérete miatt későbbre halasztották a görög élvonalbeli Atromitosz–AEK Athén futballmérkőzést, amit eredetileg tegnap, február 5-én játszottak volna le.

A meccs előtti pályabejáráskor kiderült, hogy az Atromitosz pályáján az egyik kapu több centiméterrel alacsonyabb a másiknál. A hazai csapat illetékesei hiába próbálkoztak, nem tudták megoldani a problémát, a vendégek pedig jelezték, így nem akarnak játszani, ezért a játékvezető úgy döntött, a találkozót el kell halasztani – írja a görög Sport24.gr.

A pótlás időpontjáról egyelőre nincs hír, ám ha a meccset törlik, azzal az Atromitosz járhat rosszul, mert minden esetben a hazai csapat felelőssége, hogy a pálya és annak tartozékai játékra alkalmas állapotban legyenek. Ez alapján a házigazda együttest akár pontlevonással is sújthatják.

A kiemelt képen a kapu magasságát vizsgálják az Atromitosz pályáján. Fotó: Twitter

 

Kapcsolódó hírek

Hat hónapos terhesen lett gólkirály a női futballista
Nem mindennapi történet a venezuelai élvonalban futballozó Leydi Urbináé: a 25 esztendős hölgy sokáig nem is vette észre, hogy babát vár, állapotosan is játszott, s nem is akárhogy. A legutóbbi bajnokságot hat hónapos terhesen fejezte be, a szezon végén a pontvadászat gólkirálynője lett, ezüstérmet nyert, és beválasztották az idény álomcsapatába is.
Sport

Ajánljuk még