Időjárás

Egy ideig a napsütésé lesz a főszerep, aztán jön a drámai fordulat – térképen mutatjuk, mi várható

Váratlan fordulat: beismerhette bűnösségét Dani Alves

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Többször módosított a vallomásán Dani Alves, és már nem tagadja, hogy megpróbált szexuális aktust létesíteni az őt zaklatás vádjával feljelentő nővel – tudta meg a La Vanguardia című spanyol lap. A Barcelona korábbi brazil labdarúgóját akár tizenkét évi börtönre is ítélhetik, ha bűnösnek találják.

 

A lap értesülései szerint a 39 éves játékos a házasságát akarta menteni korábbi vallomásával, miszerint egyáltalán nem ismeri az őt feljelentő nőt. A játékos felesége azonban már törölte a közös képeiket a közösségi felületeiről.

A jelenleg a barcelonai börtönben előzetes letartóztatásban lévő Alves mostanra többször is változtatott a vallomásán, a lap pedig úgy tudja, hogy a játékos már az aktus tényét is beismerte – szerinte az azonban kölcsönös beleegyezéssel történt.

Elfogadom a sorsomat, bármi is történik. Tizenöt évesen hagytam el az otthonom, megannyi nehéz helyzetet túléltem, most itt egy újabb, de ezen is túlleszek. Nem rémiszt meg semmi” – mondta állítólag Alves az őt a börtönben meglátogató családtagjainak.

A La Vanguardia szerint az első napok sokkján túllépve Alves állítólag valóban kezd megbarátkozni a gondolattal, hogy nem helyezik egyhamar szabadlábra. A labdarúgót akár tizenkét évi börtönre is ítélhetik, ha szexuális zaklatás vádjával bűnösnek találják.

Kapcsolódó tartalom

Vigaszt továbbra is a labdarúgás nyújthat számára – csütörtökön a barcelonai börtöncsapatban is pályára lépett.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó Alves ügyében január második felében kezdődött nyomozás, miután egy nő feljelentette, hogy állítólag a múlt év végén, egy barcelonai diszkóban zaklatta és a fehérneműjébe dugta a kezét.

Pénteki barcelonai őrizetbe vételét követően mexikói futballklubja, az UNAM – amelynek 2022 júliusa óta volt a játékosa – szombaton szerződést bontott vele.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: La Vanguardia, Daily Mirror.

A kiemelt képen Dani Alves. (Forrás: Getty Images)

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még