Aktuális

Vonattal ütközött a lövöldözés elől menekülő férfi

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

M4 Sport: Már kedden visszatér az OTP Bank Liga

| Szerző: hirado.hu
A téli szünetet követően keddtől folytatódik a magyar labdarúgó-bajnokság, a korábban elhalasztott ZTE FC – Ferencvárosi TC mérkőzéssel. A 18 óra 30 perckor kezdődő összecsapást az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti, ahogy az OTP Bank Liga hétvégi, 17. fordulójának mérkőzéseit is.

Kedd: ZTE FC – Ferencvárosi TC

Az OTP Bank Liga hétvégi, 17. fordulóját megelőzően már kedden is rendeznek bajnoki mérkőzést. Az ötödik helyezett Zalaegerszeg fogadja a bajnokságot vezető Fradit. Az átigazolási szezon még tart, így az Európa-liga tavaszi folytatására készülő zöld-fehérek kerete is folyamatosan változik. Ezért kérdéses, hogy milyen összetételben lépnek pályára. Annyi biztos, hogy a vendégek a ZTE elleni mérkőzést is fontos találkozónak tekintik a nemzetközi tavaszra való felkészülésre, és nagy meglepetés lenne, ha nem három ponttal távoznának.

Szombat: három bajnoki mérkőzést követően a Góóól! zárja a napot

Szombaton egymást követően három bajnoki mérkőzés várja az M4 Sport nézőit. 14:30-tól a Paks a bajnoki tabellán harmadik helyen álló Kisvárdához látogat. 17 órától a magyar labdarúgás válogatottsági rekorderével, Dzsuzsdák Balázzsal felálló DVSC fogadja a ZTE-t, 19:30-tól pedig jön a 17. forduló egyik slágermérkőzése, a budapesti rangadó. A Fradi fogadja az élvonal újoncát, a Vasast. Az angyalföldiek számára minden mérkőzés élet-halál harc lesz a bent maradásért vívott küzdelemben. A napot a Góóól! összefoglaló zárja a csatornán.

Vasárnap: kora délutáni mérkőzések a közmédia sportcsatornáján

Vasárnap már 13 órától érdemes az M4 Sportra kapcsolni. A bajnoki ezüstéremért küzdő Puskás Akadémia Mezőkövesdre látogat. A találkozó után 15:30-tól ismét egy budapesti ütközet jön: az Újpest fogadja a Budapest Honvéd együttesét. A találkozókat követően két kézilabda rangadó zárja a napot a csatornán. A férfi kézilabda-világbajnokság bronzmérkőzése, és 20:30-tól a döntő.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még