Fontos

A rezsivédelmi költségvetés volt a kormányülés témája

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kikapott a magyar férfi kézilabda-válogatott a svédektől

A magyar férfi kézilabda-válogatott 37-28-ra kikapott Svédországtól az olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntőjének első fordulójában, szerdán Göteborgban.

A magyarok – akiknek a legjobb hét közé jutás a céljuk – a csoportkörben a Koreai Köztársaságot 35-27-re, Izlandot 30-28-ra legyőzték, viszont Portugáliától 27-20-ra kikaptak, így két pontot vittek magukkal a középdöntőbe, ahol pénteken 18 órától Brazília, vasárnap 20.30-tól pedig a Zöld-foki Köztársaság lesz az ellenfelük. A negyeddöntőbe a csoport első két helyezettje jut.

 

Kapcsolódó hírek

M4 Sport: svéd–magyar csúcsrangadóval folytatódik szerdán a férfi kézilabda-vb
Svédország ellen kezdi meg középdöntős szereplését a magyar válogatott a férfi kézilabda-világbajnokságon. A szerdán 20:30-kor kezdődő mérkőzés sorsdöntőnek bizonyulhat nemzeti válogatottunk számára: győzelem esetén életben tartható a csapat olimpiai kvalifikációs álma. A magyar válogatott találkozóit továbbra is a Kossuth Rádióban, az m4sport.hu oldalon és a közmédia sportcsatornáján, az M4 Sporton követhetik a nézők, amely a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos otthona.
Sport
Sima svéd siker a férfi kézilabda-vb-n
A társrendező svédek a papírformának megfelelően legyőzték az uruguayiakat az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének harmadik, utolsó fordulójában, hétfőn, és a maximális négy ponttal kezdik a magyar érdekeltségű középdöntős ágat.
Sport

Ajánljuk még