Baleset

Frontális ütközésben meghalt egy férfi Zalaegerszegen

Cristiano Ronaldóhoz vezetett az új portugál szövetségi kapitány első útja

| Szerző: hirado.hu
Hétfői kinevezése után nem sokat vesztegette az időt Roberto Martínez, a portugál labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya, akinek első útja Cristiano Ronaldóhoz vezetett.

 

Martínez még székfoglaló beszédében ígérte meg, hogy mindenképpen tárgyal Ronaldóval a válogatottbeli jövőjéről.

Nos, a mester úgy tűnik, szavatartó ember, hiszen gyakorlatilag az első dolga volt, hogy meglátogassa az immáron Szaúd-Arábiában futballozó sztárt – adta hírül a Mundo Deportivo internetes sportportál.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a szakvezető nem kizárólag Ronaldo miatt utazott az arab országba, a Spanyol Szuperkupa elődöntőjét Rijádban rendezték, ennek kapcsán felkereste azt a négy játékost, akik a négyes döntőben érdekelt csapatokban szerepelnek: a Valenciából Thierry Correiát és André Almeidát, valamint a Betisből Rui Silvát és William Carvalhót.

A legfontosabb azonban nyilván a Cristiano Ronaldóval való egyeztetés volt, ennek konkrét részleteiről ugyanakkor sem a portugál, sem a spanyol sajtó nem tudott beszámolni.

Információk híján a lapok is inkább csak találgatni tudnak, ám valószínűsíthető, hogy Martínez nem mond nemet Ronaldo szerepeltetésére, az ellenkezőjéről az ötszörös aranylabdás futballista jó eséllyel tájékoztatta volna a követőit a közösségi médiában.

A kiemelt képen Cristiano Ronaldo. (Forrás: MTI)

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még